Wereld Coach

Wereldcoach is een community van professionele coaches en trainers die geloven dat iedereen op deze wereld recht heeft op persoonlijke ontwikkeling. Duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling gaan tegenwoordig samen…via WereldCoach!

Jeroen Koopen is voorzitter en medeoprichter van WereldCoach. Deze organisatie verbindt Nederlandse trainers en coaches aan een te coachen persoon in een ontwikkelingsland. Één WereldCoach draagt per traject 50 euro af. Dit bedrag stelt iemand aan de andere kant van de wereld in staat om duurzaam gecoacht te worden. WereldCoach werkt met de formule: één gecoachte in Nederland is één gecoachte in een deel van de wereld waar iemand normaal gesproken geen toegang heeft tot persoonlijke ontwikkeling.

WereldCoach vindt dat iédereen op de wereld toegang moet hebben tot persoonlijke ontwikkeling. Omdat mensen groeien door training, coaching en scholing. Veel mensen hebben hier geen toegang tot en Wereldcoach vindt dat geen goede zaak. Aangesloten trainers & coaches helpen mensen zich te ontwikkelen en zien dagelijks de groei en de positieve effecten hiervan, die gunnen ze iedereen.

Indien jij duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan, zul je ongetwijfeld nagedacht hebben over welke koffie je aanschaft, welk soort papier je gebruikt en in wat voor een auto jij en/of jouw collega’s rijden. Wij zien dat veel organisaties aan het verduurzamen zijn maar daarbij de belangrijkste factor in hun organisatieproces overslaan; de mens !!!

WECO logo 110x75__low_res

Door te kiezen voor een organisatie die zich bij WereldCoach heeft aangesloten, kies je ervoor om alle persoonlijke ontwikkeling binnen je organisatie ook te verduurzamen. Iedere persoon binnen de organisatie die wordt gecoacht door een WereldCoach zorgt ervoor dat er nog een tweede persoon, elders in deze wereld, ook wordt gecoacht. Twee voor de prijs van een !

Iedere training die wordt verzorgd door een WereldCoach heeft een extra “onzichtbare” deelnemer er bij zitten. Deze persoon is geboren in een deel van de wereld waar jij/zij normaal nooit toegang tot training zou hebben…maar nu dus wel. Doordat u vanaf nu van al uw coaches en trainers verlangt dat ze zich bij WereldCoach hebben aangesloten. Zo verduurzaam je de ontwikkeling van je belangrijkste kapitaal in je organisatie; de mens !

Nieuwsgierig geworden over een partnership met WereldCoach? Klik hier !