Organisatie

BlueSkyBehaviour is een organisatie die zich met passie richt op persoonlijke- en organisatie ontwikkeling! Een organisatie in de 2.0 vorm.

  • Geen bestaande producten die gekopieerd worden maar zoveel mogelijk open sourcing…delen om te kunnen vermenigvuldigen!
  • Geen gebaande paden op het gebied van ontwikkeling…telkens bewust opnieuw het wiel uitvinden omdat iedere persoon en iedere organisatie zijn eigen wiel verdiend!
  • Geen standaard locaties maar zoveel mogelijk buiten…daar waar we het meest dicht bij de natuur zijn..daar waar we het meest onszelf zijn…daar waar het allemaal net wat echter is!
  • Geen ingewikkeld organogram met waterhoofd maar iedere keer opnieuw “lean and mean”  de beste ploeg voor de voor de wedstrijd opstellen!

Surf gerust door onze website en ontdek hoe veelzijdig wij zijn, van autismevriendelijke coach tot interim-manager. Van provocative coach tot ontdekkingsreiziger met en voor teams.

Onze Mensen

Hieronder een greep uit de mensen die met en voor BlueSkyBehaviour werken

Jeroen Koopen
jeroen-koopenOndernemer, levensgenieter en pragmaticus. Verbinder van mensen, concepten en idealen. Oprichter & eigenaar van BlueSkyBehaviour. Getrouwd en drie prachtige dochters. Ik ben een gepassioneerd (zee)zeiler, in de vrije tijd met het gezin, in wedstrijdverband en ook zakelijk. Mijn ambitie ligt in het "verbinden" van mensen. Verbinden in hun onderlinge samenwerking, verbinden met hun eigen dromen, talenten, idealen en ambities. Met BlueSkyBehaviour breng ik mensen terug naar hun meest authentieke "zijn" door ze uit hun bestaande werkomgeving te halen en ze in de buitenlucht te trainen/coachen. Confronterend, leerzaam en ook nog leuk. Ik heb 6 jaar werkervaring als manager, 9 jaar als trainer/coach bij Krauthammer International (partner) en inmiddels 7 jaar als zelfstandig ondernemer met o.a. BlueSkyBehaviour. Daarnaast ook mede-oprichter en voorzitter van Stichting WereldCoach als ook eigenaar van de organisatie AutiWorks! Mensen ervaren mij als confronterend, op een chronisch positieve manier. Vriendelijk en ook veeleisend. Verantwoordelijk, met de nodige dosis humor. Gecertificeerd voor Management Drives en Autismevriendelijke Coach. Blij BlueSkyBehaviour is Jeroen de spin in het web van deze netwerk-organisatie als ook zelf actief op het gebied van teamtrainingen, leiderschapstrajecten en persoonlijke coaching


André Vegter
andre vegterOndernemerschap, ontwikkeling, groei, vriendschap, plezier en prestaties zijn de drijfveren voor André. Levenshouding: doe de dingen die belangrijk zijn. Voor hem zijn dat gezin en zingeving, evenals sport: fietsen en hardlopen. Studeerde HR en bedrijfskunde. Deze richtingen zijn in zijn hele werkzame leven de rode draad: de mensen en de organisatie. En: samen tot prestaties komen. Werkte in de retail, uitzend- en detacheringsbranche, training en consultancy: onder meer bij Krauthammer International en Performance People. Bij BlueSkyBehaviour houdt André zich vooral bezig met het geven van workshops rondom de thema's structuur, cultuur en strategie.


Ans Huisman
ans huismansAls coach, trainer en procesbegeleider bij organisatieverandering is Ans gericht op het versterken van het zelfsturend en probleemoplossend vermogen van organisaties, teams en management. Zij houdt van pionieren, is enthousiast, betrokken en slagvaardig. Zij weet mensen te inspireren. Vanaf 1989 tot eind 2002 heeft Ans bij IBM gewerkt in diverse rollen zoals Marketing Representative en Corporate PR Manager. In de laatste IBM-jaren was zij werkzaam als Professional Development Manager. Daar is ook de passie voor ontwikkeling van mens en organisatie ontstaan en daar legt ze zich als ondernemer volledig op toe. Binnen het dynamische bestaan van ondernemer maakt ze ook graag ruimte voor sporten als hardlopen, fitness en yoga. En duiken, maar dan wel graag op zonnige locaties. Ans is gecertificeerd trainer en coach en Management Drives partner. Daarnaast is Ans lid van het Belbin Teamrolgilde.  Motto: niet uit je talenten blijkt wie je bent, maar uit de keuzes die je maakt (bron: Harry Potter) Bij BlueSkyBehaviour houdt Ans zich voornamelijk bezig met team-trainingen en leiderschapstrajecten


Guido Geenen
guido geenenNa zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht, werkte Guido in diverse leidinggevende functies. Vlak na zijn veertigste besloot hij het roer definitief om te gooien en zich vooral te richten op het gebied waar zijn passie en talenten echt liggen: de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Na een aantal jaren bij Krauthammer International te hebben gewerkt als Senior Consultant, heeft Guido zich de afgelopen jaren daarnaast doorontwikkeld als coach bij het gerenommeerde Coaches Trainings Institute en verkreeg hij dit jaar de officiële kwalificatie als MBTI-coach. Typisch Guido: authentiek, talentontwikkelaar, positief confronterend, humor, motiverend! Binnen BlueSkyBehaviour is Guido met name actief als coach.


Jeroen van Vliet
Jeroen van VlietOp het snijvlak van hoe een organisatie zich ontwikkelt, en hoe een persoon groeit, doet Jeroen zijn werk. Zijn loopbaan begon hij bij een executive search bureau, om vervolgens het trainersvak te leren bij Krauthammer International. "Wat mij fascineert is hoe de waarden die een organisatie nastreeft, tot uitdrukking komen in het gedrag van de mensen in die organisatie. Werk met één van ons samen en je zult hier meer grip op krijgen." Waarden die voor hem zelf belangrijk zijn: ontwikkeling, vrijheid en verantwoordelijkheid. Jeroen studeerde culturele studies aan de Universiteit van Amsterdam, en rondde recent een opleiding Verandermanagement aan de VU af. In zijn vrije tijd maakt hij trektochten door Scandinavië, loopt hij marathons en kookt hij voor familie en vrienden. Motto: "De finish wordt nog mooier, als je ook van het parcours kunt genieten." Binnen BlueSkyBehaviour houdt Jeroen zich met name bezig met managementtrainingen en persoonlijke coaching


Jerome Wehrens
Jerome WehrensJerome is de architect van het Mindfulnes deel van het MindLead programma. Als verbinder van het pragmatisme van verklaarbare gezondheidstheorieen enerzijds en het spirituele van oosterse meditatietechnieken anderzijds is hij als geen ander in staat om grote groepen mensen op een bijna intieme wijze de rijkdom van mindfulnes bij te brengen. Daarnaast is Jerome ook een man met een rijke ervaring in het bedrijfsleven als manager en consultant. Hij staat nog regelmatig “met zijn poten in de modder” en weet daardoor prima de brug te slaan tussen Mindfulness en Leadership. Bij BlueSkyBehaviour is Jerome actief als leider van het MindLead programma en als Mindfulness Coach


Marijn Gijsbers
marijn-gijsbersMarijn studeerde bedrijfskunde aan de EUR en verdiende zijn sporen in het bank- en verzekeringswezen bij Aegon en Fortis. Hij leerde het trainingsvak kennen bij Human Synergistics en beheersen bij Krauthammer International. Zijn drijfveren? Helpen ontdekken en uitpakken van talent en passie. Richtte in 2007 de stichting “Cadena de Talentos” (keten van talent) op. Ontmoette zijn vrouw halverwege de fietstocht van 8000km door Zuid Amerika. Een energiek motivator en gecertificeerd assessor door Success Insights en RealDrives. Binnen BlueSkyBehaviour is Marijn de specialist waar het gaat om workshops/bijeenkomsten voor grote groepen.


Mark de Weerd
Mark de WeerdOndernemer, verbinder, Vanuit BlueSkyStrategy richt Mark zijn energie op het verkrijgen van draagvlak en eigenaarschap van de visie van een team of onderneming. Mark weet in Blue Sky traject de verbinding te leggen tussen de zingeving van het individu en het team en koppelt deze aan doelstellingen en missie. Waarden staan daarbij voorop. "ik wil er graag achterkomen wat je passie is en deze koppelen aan toegevoegde waarde" Mark is gecertificeerd Executive Interim Manager (CEIM) en heeft 15 jaar ervaring in het bankwezen (zowel nationaal als internationaal) opgedaan in zowel inhoudelijke trajecten als ook Blue Sky trajecten. Binnen BlueSkyBehaviour houdt Mark zich bezig met het begeleiden van Strategie- en zingeving trajecten voor teams en afdelingen.


Pierre Mellegers
pierre-mellegersPierre Mellegers is sinds 2007 ondernemer in rollen van manager, adviseur, coach, trainer. Pierre heeft HTS informatica gestudeerd, was in die tijd ruim 7 jaar werkzaam bij Shell (tot '94) en heeft zich vervolgens verder geschoold in de HRM (’98), Psychologie (2003) en Change Management (2005) discipline en zijn masters behaald. Ontwikkeling, goeie gesprekken, vriendschap, plezier en prestaties zijn de drijfveren voor Pierre. Levenshouding: ‘kies bewust en doe de dingen die belangrijk zijn.’ Na zijn carrièreswitch is hij werkzaam geweest bij Arbeidsvoorziening, Logica, KPMG, Eneco en de Rabobank. Bij deze organisaties was hij actief op het gebied van Consultancy, Human Resources, Change Management en Organisational Learning. Hij is ondermeer co-auteur van het boek ‘Canon van het Leren; juni 2012’. Kenmerkend in zijn aanpak is dat hij het 'hier-en-nu' betrekt in zijn werk, waardoor luisteraars, actieve deelnemers worden. Pierre is ondermeer actief als hoofdbestuurslid van de EAGT (Europese Associatie voor Gestalt Psychologie). Naast zijn professionele leven is geniet hij van het gezinsleven en is hij vervent duursporter: lange afstand zwemmen en duurlopen. Bij BlueSkyBehaviour is Pierre expert op het gebied van leiderschapsvraagstukken en teamtrainingen


Robert Schenk
Robert SchenkRobert studeerde Technisch Bedrijfskunde aan de TUE. Na verkoop en productmanagementfuncties in de IT en automotive sector, leerde Robert het adviesvak bij Ernst & Young. En realiseerde zich dat echte verbeteringen mensenwerk zijn. Reden het trainersvak in te stappen bij Krauthammer. Daar combineerde hij als ‘hybrid’ hij zijn inhoudelijke advieskennis (“kenniskliko”) met trainingsvaardigheden bij het begeleiden van internationale verandertrajecten. Als bruggenbouwer is zijn drijfveer het verbinden van persoonlijke ontwikkeling met organisatieontwikkeling. Motto: Leef met vlag en wimpel, maar hou het simpel. Robert is bij BlueSkyBehaviour de expert op het gebied van optimalisatie van organisatieprocessen


Tom Gorny
Tom GornyTom Gorny is ruim 10 jaar bezig met Personal Development. Hij is specialist in blijvende persoonlijke groei en gedragsverandering. Hij is co-auteur van het boek Masterflirt en een veel gevraagd spreker over onderwerpen als mannelijkheid, persoonlijke groei en communicatie. Bij BlueSkyBehaviour is Tom de stuwende kracht achter FeedbackForAll en wordt hij veel gevraagd als persoonlijke coach.  


De Tafel van Heeze

BlueSkyBehaviour heeft haar eigen unieke locatie in Heeze (bij Eindhoven) genaamd De Tafel van Heeze, die je overigens ook zonder ons kunt huren. We hebben onze eigen zeilboot waar we mee coachen en trainen..allemaal zaken om jouw op een bijzondere, leerzame manier te ondersteunen in het behalen van jouw doelen. We willen niet de grootste worden, we willen wel het bureau zijn dat jou en jouw collega’s laat ervaren dat leren ook leuk mag zijn !

Managementtraining op een zeilboot

   Teambuilding op een zeilboot van BlueSkyBehaviour

Managementtraining met een zeilboot ? Teambuilding met zeilen ?

Er-varend leren noemen wij dat. Het werkt geweldig goed en is nog eens super leuk ook !

Wij hebben ons eigen jacht ter beschikking dat we hier regelmatig voor inzetten.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw organisatie!