Teambuilding of Outdoortraining

Teambuilding! Waarom eigenlijk? Ben je onderdeel van een groep? Of maak je deel uit van een TEAM? Wat is het verschil? Hebben de mensen met wie je werkt dezelfde gedeelde missie? Spreken ze dezelfde gemeenschappelijke taal? Vertrouwen ze elkaar? Als je voorgaande vragen drie keer volmondig met ” JA! ” kunt beantwoorden lijkt het er op dat je deel uit maakt van en TEAM. Wat overigens nog niet wil zeggen dat het TEAM optimaal functioneert, teambuilding kan dan uitkomst bieden, maar hoeft niet altijd. In alle andere gevallen zit je hooguit in een groep…die zich als een TEAM wil voor doen. Dat kan beter!  Teambuilding is dan een vereiste. Je voelt het iedere dag weer….er zit meer in…maar hoe krijg ik het eruit? Hoe krijg ik al deze talenten zo opgelijnd dat 1 + 1 ook echt 3 en wellicht zelfs 4 wordt?! Cliché maar ondertussen zeer belangrijk. Wij kunnen je helpen. Wij gaan jouw “TEAM” eerst observeren. Wat zijn de kenmerken van het huidige gedrag? Wie speelt welke rol? En waarom? Als onze korte maar intensieve analyse “on the job” klaar is gaan we met jou een inspirerend programma voor de teambuilding maken. Co-creatie noemen we dat. Samen maken we de architectuur van het gewenste optimale TEAM-gedrag en creëren we een programma dat dit gewenste gedrag naar boven gaat halen. Een maatpak dat het beste op een onorthodoxe wijze kan worden aangemeten. Niet in een zaaltje of met de zoveelste hei-sessie, maar teambuilding middels een outdoortraining; uitdagend, confronterend en toch heel leuk. Dat kan en dat mag! Na afloop van de teambuilding laten we jouw TEAM nog niet los. We gaan mee naar binnen en helpen het geleerde op de werkvloer te implementeren. Coaching-on-the-job noemen we dat. Opnieuw spannend, opnieuw bijzonder effectief….dat is BlueSkyBehaviour…bringing the outside inside.

Teambuilding met zeiljacht

Het eigen jacht van BlueSkyBehaviour waar de teambuilding op plaats vindt.

BlueSkyBehaviour biedt teambuilding op een zeilboot aan, maar ook outdoortraining in een bos of op een berg…zolang het maar past bij wat nodig is.

Kun jij je het nog veroorloven in deze tijd met een groep mensen te werken die er niet alles uit haalt wat er in zit ? Neem nu contact op voor een goed gesprek en ervaar direct onze toegevoegde waarde.