Provocatieve Coaching

logodeff_Nar_provocative_LB2975U(75)_DB302U_CMYK

Vind je dat het tijd is om de oude, ingesleten patronen te doorbreken? Wil je meer uit jezelf halen? Het verschil tussen stilstaan en vooruitgang ligt vaak in een lach.  Een plagerige reactie op een bepaald vraagstuk kan een ommekeer teweegbrengen. Een humoristische aanpak en uitdagende coaching helpen je er bij, jouw zaken van een heel andere kant te bekijken en zelf in beweging te komen. Tenslotte ben je zelf degene die de oude patronen wil doorbreken en niet jouw coach.

Wat is provocative coaching? Provocative coaching is een andere stijl van coachen waarin warmte, contact, humor, en uitdaging een hoofdrol spelen. Op een provocerende maar steeds respectvolle manier worden persoonlijke doelen besproken.

Als jouw coach je uitdaagt, plaagt, kritische vragen met een humoristische noot stelt, ontstaat er een band tussen jou en jouw coach. Hij oefent druk op je uit om te bereiken dat je terug duwt. Op die manier leer je hardnekkige hindernissen als uitdaging te zien die je graag aangaat en zeker aankunt. Jouw zelfvertrouwen wordt je nieuwe bondgenoot. Je zult  merken dat je zelf het initiatief neemt om de vraagstukken in jouw leven aan te pakken.

Provocative coaching is een proces. Dat het niet altijd makkelijk zal zijn is duidelijk. tenslotte zal jouw coach je niet in de watten leggen en zijn medeleven met je betuigen. Echter, hij zal je nooit in de steek laten. Aan zijn houding zul je merken dat je op jouw coach kunt vertrouwen, en dat zijn enige doel is om jou te laten groeien, vooruit te helpen en te laten lachen. Gelachen wordt er veel tijdens de coachingsessies, bereid je daar alvast op voor!

Wil je het eens meemaken ? Wil je ook eens op een andere manier gecoacht worden ? Durf je het aan ? Neem dan hier contact met ons op voor een afspraak !

Kijk ook op onze speciale website.