Dutch Leaders; duurzaam leiderschap!

De wereld van vandaag is de wereld van gisteren niet meer. Grote veranderingen in het klimaat, de politiek en de wereldeconomie zijn aan de orde van de dag. Dit vraagt om een nieuw type leiderschap. Een leiderschap dat zich niet langer focust op aandeelhouderswaarde maar op toegevoegde maatschappelijke waarde voor alle relevante actoren. Klanten, leveranciers, aandeelhouders, medewerkers en niet in de laatste plaats..de wereld in de meest brede zin van het woord.

Bij Dutch Leaders leren leiders van vandaag en van morgen hoe ze kunnen verbinden, inspireren en richting geven aan talent, toekomst en maatschappelijke toegevoegde waarde. Met gelijkgestemde deelnemers maken we een ontdekkingsreis door het Nederland van morgen. Een reis waarin belangrijke leiderschapsvaardigheden worden getraind. Vaardigheden om het EN-EN denken te integreren. Vaardigheden en attitudes om EN geld te verdienen EN de wereld wat mooier te maken. Om EN te werken aan kwantitatieve doelstellingen EN aan kwalitatieve. Om EN de generaties van vroeger EN die van morgen op waarde te schatten en in te zetten.

Hoe krijg je hart, ziel, geest en lichaam met elkaar in balans ? Wat betekent dat voor je bestaande leiderschapsstijl ? Wat breng je mee op deze reis en wat laat je toe dat andere medereizigers je “toestoppen” ?

Deze training wordt gegeven samen met Pierre Mellegers en Camiel van Damme

http://www.dutchleaders.nl