Interim Management

De bureaus die je dagelijks bellen voor executive search. De Headhunters. De management recruitment organisaties. Je  kunt ze vanaf  nu allemaal vriendelijk bedanken. BlueSkyBehaviour heeft een grote groep professionals die voor korte of langere termijn jouw interim vacature kunnen vervullen.

Zoekt u een tijdelijke business consultant, senior manager, interim manager, financial manager, marketing manager, HRM-manager of sales manager ? Bij BlueSkyBehaviour weet je zeker dat je wordt voorgesteld aan een professional die jarenlang met zijn/haar “poten in de klei” heeft gestaan.

Wij worden met name ingehuurd wanneer het van belang is dat jouw tijdelijke kracht zich snel en naadloos kan aansluiten bij de bestaande organisatiecultuur.

“Be like water” is dan ook ons credo wanneer het gaat om ons aanpassingsvermogen, bij ons geen plaats voor al te grote ego’s. Tenzij je natuurlijk juist een change-manager zoekt die de boel eens flink opschudt en in beweging brengt. Je begrijpt het al. Maatwerk is waar wij in zijn gespecialiseerd.

Benieuwd of wij het bureau zijn dat je tijdelijk gaat ondersteunen? Maak een afspraak met Jeroen Koopen voor een oriënterend gesprek.

Jeroen Koopen