BlueSky Coaching

Coaching en counseling bestaan er in vele vormen. Persoonlijke coaching en loopbaancoaching hoeven niet altijd in een zaaltje plaats te vinden. Onze ervaring is dat de beste gesprekken in de buitenlucht plaatsvinden; BlueSky Coaching! Sommige mensen houden van wandelcoaching, anderen varen liever een stuk met onze zeilboot tijdens hun coaching. Maar al zitten we gewoon lekker buiten op een bankje..BlueSky coaching opent de gesprekken op een natuurlijke manier.

In het bos of op het water, weg uit de normale context. Geen tafels of stoelen, geen kunstmatig licht of gebrek aan zuurstof. BlueSky coaching vindt plaats in de buitenlucht en gaat uit van de talenten van de mens. Op een chronisch positieve manier zoeken we samen de juiste route naar hernieuwd succes. Soms pakken we door en is een sessie confronterend, soms zelfs provocerend. Soms is echt luisteren en een serieus klankboord vormen genoeg. Bij ons geen standaard aanpak. Geen vast stramien aan vragen en procedures om te doorlopen. Wij gaan intuïtief op pad. Altijd samen, altijd gelijkwaardig. Natuurlijk doen we  voor de BlueSky coaching wel aan een intake en natuurlijk gebruiken we ook wel methoden als managementdrives, insights, kernkwadranten etc.

 

BlueSky Coaching geen doel op zich

Toch zijn dit voor ons slechts hulpmiddelen. Uiteindelijk gaat het er ons om jou weer snel een efficiënt in je kracht te zetten en verder aan je talent te laten werken.  In balans met je omgeving en je persoonlijke waardesysteem, je ambities en je life-balance. Niet of/of maar en /en…daar geloven wij in. Geloof jij daar ook in ? Zien of het klikt ? Klik hier om direct een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

BlueSky Coaching